Distributie

Business to business.

Business to business is de core business van Electronic Logistics. Vrij simpele uitleg: in gesloten bestelwagens, bakwagens en opleggers, voorzien van de maximale beveiliging zoals anti-diefstalsloten en laadklepvergrendeling, leveren we goederen bij groothandels, distributiecentra, detaillisten en bedrijven.

Hoe we dat doen?
Tijdens het laden worden de goederen stuk voor stuk gescand. Bij het uitleveren wordt dit proces herhaald; zo vindt er controle op een juiste aflevering plaats. Electronic Logistics werkt met gespecialiseerde medewerkers die secuur werken met hoogwaardige goederen. Daarnaast beschikken we over perfect materiaal om alles met een stekker veilig te vervoeren. Electronic Logistics combineert soms meerdere orders in één wagen. Dat is duurzaam én zo kunnen we de prijzen laag houden.

Alle voordelen van Electronic Logistics

  • Beveiligd transport voor hoogwaardige items
  • Topmateriaal en goede hulpmiddelen
  • Security is prioriteit
  • Vakkundige, Nederlands sprekende medewerkers, met minimaal een MBO opleiding.
  • Rapportage tool
Handig is de rapportage tool. Speciaal ontwikkeld, zodat opdrachtgevers inzicht hebben in o.a. het aantal zendingen en de zendingsgrootte naar hun klanten.


Business to customer.

Business to customer. Electronic Logistics bezorgt bij klanten tot in de woonkamer. Of zolder, mag ook. De vakkundige experts installeren, indien gewenst, de apparatuur zelfs. Hoe we dat doen? Electronic Logistics neemt contact op met de ontvanger. Tijdens dit telefoongesprek worden eventuele wensen besproken en een tijd en datum afgesproken voor de aflevering. Handig, zo staan wij niet voor een dichte deur en wordt de klant niet op een gek moment verrast.

Tijdens het laden worden de goederen stuk voor stuk gescand. Bij het uitleveren wordt dit proces herhaald; zo vindt er extra controle op de juiste aflevering plaats. Electronic Logistics werkt met secure en behulpzame mensen die weten wat ze aan het doen zijn. Bij aflevering maken we zelfs een foto als bewijs.

Alle voordelen van Electronic Logistics:
  • Beveiligd transport voor hoogwaardige items
  • Topmateriaal en goede hulpmiddelen
  • Security is prioriteit
  • Vakkundige, Nederlands sprekende medewerkers, met minimaal een MBO opleiding. Die een prima gesprekje met de klant kunnen aangaan. Da’s leuk.